Зошто да ја одберете оваа понуда?

Порталот Strumica Denes ви овозможува 1 месеци промоција на Вашиот бизнис пред публика од 60.000 и Ваш банер на нивната официјална страна.


Услови:

» Најпрво се плаќа цената од 6.500 ден

» Кога е завршено плаќањето го доставувате пин кодот на  на тел. број 071/258-511

» Интензитет на објавување на Вашиот бизнис: 3 пати дневно за 1 месеци + 1 месец ваш банер на сајтот  www.strumicadenes.mk

» Промоцијата важи единствено преку KuponGo


Со овој купон добивате:

» Промоција на Вашиот бизнис на порталот Strumica Denes

» Објавување на албум со максимум 30 слики

» Информации за бизнисот