ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 690 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

» Гаранција: 1 Години
» Моќност – 45 W
» 2 во 1 – исправува и витка коса
» PTC греач
» ON/OFF копче со индикатор
» Со 360 °С ротирачки кабел
» Рачка која се заклучува
» Керамички плочи
» Мах. Температура 200 °С
» Брзо загревање

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.