ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  1.990 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Моќ: 1600W
» Капацитет за прашина: 2,5L
» 2 пластични цевки
» Пластична четка за под – Електронски регулатор
» Педала за автоматско намотување на кабелот
» Индикатор за ниво на прав
» Специјален дизајн за мала бучава
» Текстилна или книжна кеса

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.