ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  3.500 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Моќ: 2000W
» Капацитет за прашина: 2L
» Педала за автоматско намотување на кабелот
» Индикатор за ниво на прав
» Специјален дизајн за мала бучава
» Текстилна или книжна кеса
» Црево со можност за вртење од 360 степени
» Голема рачка
» Должина на кабел: 4,5 m

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.

Достава: