ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Моќ: 1000 W
» Вшмучувачка моќ: 15.5 kPa
» Капацитет на контењерот 18 L
» Лесна контрола
» Лесно миење на филтер
» Погодна за чистење и на: камин, печка, скара, оџак.

Производот може да го подигнете секој работе ден од 07:00 – 19:00 во БауМаркет со уредно прикажан купон.

Достава: