ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 350 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Размислувате што да подарите на Bашите сакани, пријатели, роднини…?? Подари ме Ви овозможува специјален пакет со уникатни подароци одлични за вистинско изненадување


Услови
:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )

» Доколку сакате подарокот да биде доставен до одредена адреса, потребно е закажување на тел. 077/928-236 и кажување на KuponGo Код.

» Бојата на производите може да биде по Ваша желба


Со овој купон добивате:

Попуст од 17% на:

» Новогодишна чашка со боја по Ваш избор