ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 99 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

#ДојдиНаКоктел Ви звучи познато? Секако да. Првиот и единствен коктел бар во градот Ве повикува на забава и дружење,но овој пат со уникатна прилика да уживате во Вашите омилени коктели со попуст од 34%. Да испишеме заедно уште многу незаборавни South Side приказни збогатени со магични вкусови.


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително)

» Зделката не важи за петок и сабота

» Со еден купон добивате попуст на коктелот по ваш избор

» Коктелите се приготвуваат по прикажувањето на купонот


Со овој купон добивате:

34% попуст на коктелите : Tropical Sunrise, Pinacolada, Amaretto Sour, Bahama Mama, Blue Hawaiin

Дополнителни информации

Coctails

Amaretto Sour, Bahama Mama, Blue Hawaiin, Pina Colada, Tropical Sunrise