ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 99 ден. е цената на пијалокот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

#ДојдиНаКоктел Ви звучи познато? Секако да. Првиот и единствен коктел бар во градот Ве повикува на забава и дружење,но овој пат со уникатна прилика да уживате во Вашите омилени пијалоци со попуст од 34%. Да испишеме заедно уште многу незаборавни South Side приказни збогатени со магични вкусови.


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително)

» Зделката не важи за петок и сабота

» Со еден купон добивате попуст на пијалок по ваш избор

» Пијалоците се приготвуваат по прикажувањето на купонот


Со овој купон добивате:

34% попуст на пијалоците : Campari Tan, Campari Tonic, Vodka Lemon&Base, Vodka Lemon, Vodka Lime.

НАПОМЕНА:

Пијалоците содржат алкохол.

 

 

Дополнителни информации

Пијалоци

Vodka Lime, Vodka Lemon, Vodka Lemon&Basel, Gin&Tonic Grapefruit, Campari Tonic, Campari Tan