ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  2.390 е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Моќ: 1800W
» Грејна плоча: керамичка
» Резервар за вода: 200ml
» Должина на кабел: 1.9m
» Димензии: 13x30x18cm
» Тежина: 1.3kg
» Боја: зелено-бела

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.

Достава: