ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 299 ден. се купува преку KuponGo, додека плаќањето на производите со вклучениот попуст се врши во Милд.

👉 Вградна рерна – Gorenje BO615E10X
👉 Стаклокерамичка плоча – Gorenje ECT641BCSC

Редовна цена за врагена рерна + стаклокерамичка плоча: 24.499 ден.
Промотивна цена за врагена рерна + стаклокерамичка плоча: 19.990 ден.

Карактеристики за вградена рерна:

» Димензии (ВxШxД): 60x60x55cm
» Автоматско исклучување
» Дигитален тајмер
» Фурна за вградување
» Мултифункционална
» Енергетска класа: A
» Капацитет на фурната: 67L
» HomeMADE рерна
» CompactDoor, SilverMatte,TouchFree
» AquaClean функција
» Вентилатор,Грил

Карактеристики за стаклокерамичка плоча:

» Димензии (ШxВxД): 60×5,4×52 cm
» Боја: Црна
» Контрола на допир (TouchControl)
» Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување
» Тајмер
» Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
» Одржување на топлина
» Сигнализација на преостаната топлина
» Заштита од деца

Услови:

» Со еден купен купон добивате попуст на двата производи

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително)

 

Со овој купон добивате:

Промотивен попуст од 19% на вградна рерна и стаклокерамичка плоча во МИЛД.