ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 109 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понуда?

Coffee To Go “Story” Ви нуди уникатно есенско задоволство преточено во голтка квалитетно еспресо и свежо цеден сок од јаболка.  Збогатете го денот со Вашите омилените вкусови.

Понудата трае до 25.12.2018


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително).

» Понундата важи и за носење.


Со овој купон добивате:

Промотивна понуда во Coffee To Go “Story” која вклучува попуст од 16% на неделна шема – Свежо цеден сок од јаболко + Еспресо.