ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 699 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

За упатство за користење претистнете ТУКА

Nicer Dicer Plus ренде со 11 елементи кои ви овозможуваат сечкање, рендање и лупење на овошје и зеленчук. Сето ова во само еден производ


Карактеристики:

» Лесен за чистење и расклопување
» Сечилата се направени од нерѓосувачки челик
» Можнист за складирање на производи до 1500 мл
» Рацете не примаат мирис
» Наменет е за секаков вид на храна
» Безбеден е за деца, бидејќи прстите не ги допираат сечилата
» Заштедува време и пари
» 11 различни видови на сецкање со 5 различни делови