ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 1.672 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Носивост: 150 kg
» Капацитет: 85 L

Производот може да го подигнете секој работе ден од 07:00 – 19:00 во БауМаркет со уредно прикажан купон.

Достава: