ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 850 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Моќ: 20 W
» Осветленост: 1500 Lm
» CRI: 80
» Ширина: 300 mm
» Висина: 30 mm
» Гаранција: 2 год

Производот може да го подигнете секој работе ден од 07:00 – 19:00 во БауМаркет со уредно прикажан купон.

Достава: