ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 150 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понудa?

Во топла и пријатна атмосфера, “Тренд” ви нуди можност да го надоградите Вашиот стил и да уживате во врвна услуга за нега и грижа на мажи.


Услови:

» Задолжителна резервација на телефонскиот број 075/683-354

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително ).

» Термините се закажуваат од понеделник до петок


Со овој купон добивате:

Попуст од 50% на комплетен третман за мажи кој вклучува:

» Миење

» Шишање

» Обликување на фризура и брада