ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 4.490 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително )


Карактеристики:

» Димензии (ВxШxД): 75x37x95
» Боја: бела, храст, венге , цреша и бука
» Изработена од медијапанска плотна и дрвени ногари

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 18:00 во Home by Almak со уредно прикажан купон.