ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 11.150 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

» Капацитет: Ладење W 3520
» Греење W 3600
» Енергетска класа: A
» Греење W 990
» Бучава: Внатрешна единица dB 34-38
» Надворешна единица dB x55
» Работно подрачје -7оCxTx43oCC
» Препорачана површина 35 m2
» Авто рестарт: Да
» Sleep mode: Да
» Внатрешна единица: (ВxШxД) mm 240?180?770
» Нето тежина kg 7,5
» Надворешна единица:(ВxШxД) mm 552?256?760
» Нето тежина kg 30
» Freon R410A


Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.