ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 1790 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Kарактеристики:

» Материјал: Нерѓосувачки челик
» Боја: Црна
» Моќност: 800 W
» Капацитет: 1.25 L
» Стоплување на вода: 4 минути
» Гаранција: 360 ден