ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  13.490 е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Боја: Црна
» Моќ: 16KW
» Загревње на површина: 400м3
» Големина на ложиште (ВxШxД): 1080х550х605mm
» Големина на фурна (ВxШxД): 210х440х440mm
» Гаранција: 24 месеци

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.

Достава: