ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 299 ден. е цената на услугата со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Зошто да ја одберете оваа понудa?

Посакувате тело од соништата? Сега е вистинското време да почнете да работите на тоа. Teретана Атлета Фит располага со најсовремени справи за брзи и ефективни тренинзи кои ќе Ви помогнат да го доведете Вашето тело во топ форма.


Услови:

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително ).

» Понудата важи за еден месец


Со овој купон добивате:

» 50% Попуст на месечна членарина во теретана Атлета Фит