ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  799 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Достапност во сите броеви.
Достапност во бои: црна, бордо, кафена.

Карактеристики:

» Еко Кожа
» Гумен ѓон
» Потекло од турција

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 19:00 во Albedo Exclusive со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот).