ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Карактеристики: 

» Моќност: 450W
» Дијам.на бургии: 10mm
» Брзина: 2800r/min
» Напон/фреквенција: 240V/60Hz


Достава:

» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број