ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 595 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Карактеристики:

» Моќ: 2200 WW
» Капацитет: 1.7L
» Гаранција: 12 месеци
» Боја: црна

 

Нарачки во inbox или livechat

Достава: бесплатна достава