ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  5.990 е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Материјал: метал
» Капацитет до 18 обувки
» Должина: 100cm
» Висина: 105cm
» Длабочина: 16cm
» Идеален за мали простори


Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: hi@kupongo.mk или да се јавите на тел. број 078/214-026.