ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 7.900 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

» Диспанзер за ладна и топла вода
» Сива боја
» Примена во канцеларии и за домашна употреба
» Капацитет литри на топла вода: 1литар
» Капацитет литри ладна вода: 2.5 до 3.5 литра
» Енергетска класа: А
» Волтажа: 220V-50Hz
» Номинално внесување на топла вода: 550W
» Номинално внесување на ладна вода: 120W
» Капацитет на греење: ≥ 90°C 5L/h
» Капацитет на ладење: ≤ 10°C 1.5L/h
» Одржување: R134a/55g
» Релативна влажност: < 90%

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.
Производот може да биде доставен на регион на цела Македонија. (Доставата ја плаќа потрошувачот) 

Достава:
» За да биде доставен производот потребно е да го пратите KuponGo Код, име и презиме, адреса на живеење, град и тел. број. на е-пошта: elektromehanika@yahoo.com или да се јавите на тел. број 071/314-088.