ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 950 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

ПОГЛЕДНИ ВИДЕО ТУКА

КАРАКТЕРИСТИКИ:

» Исчистете  го правот и нечистотијата за неколку секунди.
» Водениот спреј е специјално дизајниран уред за миење за многу работи. Содржи специјална пумпа за правење на притисок плус и четка за миење на многу работи
» Сега лесно можете да го измиете правот, нечистотијата и остатоците  со помош на овааповеќенаменски уникатен производ.
» Водениот спреј е средство кое работи со зголемување на притисокот на водата од чешма без помош на некоја пумпа под висок притисок
» Со овој неверојатен производ можете лесно да го претворите секое стандардно црево за вода во алат за чистење под висок притисок
» Целокупната употреба на уредот е прилично едноставна и лесна
» Вие треба да го поврзете со стандардно црево за вода и прилагодете ја млазницата на спреј за да го измиете автомобилот, велосипедот, терасата, столици
» Водениот спреј е направен од најквалитетни материјали од индустриски квалитет кои нудат поголема издржливост, преносливост и завршница

Производот може да биде доставен бесплатено во Струмица за нарачка над 499 ден.