ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 450 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Карактеристики:

» Не е потребно печатење на купонот

» Свежи ружи

» Букетот е спакуван во декоративна хартија

 

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Подари ме со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен на сметка на купувачот.