ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  4.500 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Капацитет: 80 L
» Тип на контрола механички
» Димензии: 426/874 mm
» Тежина (нето/бруто:) 24/27 kg
» Моќ: 220-240V; 50 Hz
» Фиксна температура на вода до 80 C°
» Термозаштита против прегревање 106 C°
» Термометар
» Грејна моќ: 1980 W
» Работен притисок: 8 bar
» Сигурносен вентил max: 10 bar
» Приклучок за вода: 1/2 inch
» Заштитна магнезиум анода
» Грејач бакар
» Дијаметар: Ø380 mm
» Емајл – сафирно плав
» Изолација – пур пена

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Електромеханика со уредно прикажан купон.

Достава: