ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 3.660 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk


Kарактеристики:

» Моќност: 1000W
» Волти: 220~240
» Тежина: 4kg
» Капацитет: 1.5L
» Лесен за чистење
» Високо безбеден
» Две функции за сечење 2 во 1
» Гаранција: 360 ден