ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 1672 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Еднорачна батерија
» Монтирање на еден отвор
» Боја: Инокс
» Излез: 18mm/200mm
» Максимален работен притисок: 5 bar
» Препорачлив работен притисок: 3 bar
» Минимален работен притисок: 1 bar
» Максимална дозволена температура 80°C
» Препорачена температура 60°C
» Гаранцијa: 5 год

Производот може да го подигнете секој работе ден од 07:00 – 19:00 во БауМаркет со уредно прикажан купон.

Достава: