ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 350 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

 

Цвеќето Аспидистра без проблем може да биде ставено во затемнени простории. Исто така тоа може да биде ставено во студени и пушачки канцеларии.

Производот може да го подигнете секој работе ден од 09:00 – 20:00 во Подари ме со уредно прикажан купон.
Производот може да биде доставен на сметка на купувачот.