ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од  1390 ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Број на газшта: 3+1
» Висина на скала: 1.66 m
» Работна висина: 2.39 m
» Максимална тежина: 150kg
» Гаранција: 5 год

Производот може да го подигнете секој работе ден од 07:00 – 19:00 во БауМаркет со уредно прикажан купон.

Достава: