ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од   ден. е цената на производот со вклучен попуст и целосно се плаќа преку KuponGo.
Доколку Ви биде побарано да платите на лице место, контактирајте нè на support@kupongo.mk

Карактеристики:

» Број на газшта: 7+1
» Максимална тежина: 150kg
» Лесна за користење
» Гаранција: 5 год

Производот може да го подигнете секој работе ден од 07:00 – 19:00 во БауМаркет со уредно прикажан купон.

Достава: