ПОЈАСНУВАЊЕ:

Купонот од 299 ден. се купува преку KuponGo, додека плаќањето на производот/услугата со вклучениот попуст се врши во Милд.

👉 Машина за перење – Gorenje WP703

Редовна цена: 19.390 денари . 
Цена со купон: 15.499 денари. 


Карактеристики за машина:

» Енергетска класа: A+++
» Боја: Бела
» Капацитет за перење: 7 kg
» Волумен на барабанот: 54 l
» Број на програми: 16
» Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm
» Тежина на апаратот: 67,7 kg
» Приклучна моќ: 2.000 W
» Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 174 kWh


Услови:

» Со еден купен купон добивате попуст на еден производ, потребно е да купите соодветен број на купони според бројот на производите

» Kупонот да биде прикажан уредно од Вашиот смарт уред. ( Печатење на купонот не е задолжително)


Со овој купон добивате:

Промотивен попуст од 21% на машина за перење во МИЛД.