Фен за коса – Fuego HD-862

Wireless Bluetooth Спорт Слушалки -SQ – BT700

Апарат за правење леб – Gorenje BM1200BK

14

Со купон од 450 ден. добивате лекарско уверение

Пегла – Tefal FV 3951

Алуминиумска скала – 7+1 број на газишта

Женски обувки – ML2 (црна и црвена боја)

Сет од 7 Штрафцигери

2 X Машинки за мотање сарми + бесплатна достава