1. Доколку имате бизнис коj се занимава со најразлични дејности и сака да привлече нови потрошувачи, преку стимулирање на продажба со креирање на зделки со попуст, контактирајте не на нашата е-пошта b2b@kupongo.mk или на телефонскиот број 078/214-026.

2. Нашиот агент ќе Ви помага во креирањето на зделката, како ефектот од истата би бил максимален.

3. Зделката се објавува на нашиот сајт најкасно 2 дена од склучениот договор.

4. Добивате целосен увид од резултатите и посетеноста на Вашата зделка по завршување на кампањата.

5. Нашата заработувачка се темели на продадени купони, што значи наплатуваме само при реализација.