Тукушто почнавме! Здраво. Ви благодариме што ја посетивте нашата веб страна! Тимот на KuponGo се млади ентузијасти, со визија да направат промена во градот и околината со цел да придонесат лесен пристап на купувачите до трговците и алатка без која ниедно купување нема да биде незабележано. Ние секој ден се обидуваме да ги пронајдеме најдобрите зделки за речиси се.

Ние всушност не продаваме ништо. KuponGo е услуга, а не продавница. Почнавме за да ја најдеме најдобрата цена, без разлика каде е. Сакавме да Ви помогнеме да купувате попаметно. Ние веруваме дека без разлика што купувате, никогаш не треба да ја плаќате целосната цена. Во основа, ние многу се грижиме за голема заштеда.

Нашиот тим креира. И мислиме дека среќните луѓе ги прават најдобрите веб страници, така што правиме се од себе за да ја направиме канцеларијата на KuponGo среќно место исполнето со забавни активности.

Заедница. Ние веруваме во големи заедници. Поточно ние веруваме дека успешните локални бизниси, се рбетот на енергичните простори. Што го прави вашето соседство одлично? Тоа е комбинација на интересни и просперитетни бизниси во комбинација со луѓе кои често навратуваат (посетуваат). Ние сме она што ве поврзува и можеме да ги подобриме нештата за обете страни – градење на неверојатни заедници во процесот преку нашето економско влијание. Заедно со нашите напори и фокусот на општествената одговорност, постојат бројни начини на кои сите можеме да направиме голема разлика

Инспирација. Направи го животот помалку здодевен. Сметаме дека животот треба да биде забавен. За нашите клиенти, тоа значи да им покажеме на неверојатни работи што можат да ги добијат пред своите врати и практично каде и да одат. За трговците, тоа значи да им помогнете на нивните бизниси да бидат успешни. За вработените, тоа значи градење на одлично место за работа. Сето ова е вкоренето во нашето чувство за хумор и нашата заложба за возбуда.

Почит, интегритет и инклузија. Решавање на проблемите на вистински начин, заедно. Не сакаме само да победиме, сакаме да победиме на вистинскиот пат. Ќе ја прославиме разликата и начините на кои може да се промени начинот на кој работиме и да доведе до поголеми резултати. Ќе поканиме различни перспективи и ќе се погрижиме да ги превземеме предизвиците на чесен отворен и почитлив начин.