KuponGo_ALBEDO_Banner
kg_ban

Најатрактивни зделки

Најнови зделки

Воден спреј – Water Zoom

Бај Маркет

TV – Favorit Smart Android

”Електромеханика”

Теко Солар проточен – 150L

”Електромеханика”

Диспанзер за вода – AUX HD 1027 SILVER

”Електромеханика”

Преса за коса и Фигаро – Favourit BY-618

”Електромеханика”

Клима – Favourit 12000BTU Inventer

”Електромеханика”

Клима – Favourit 12000BTU

”Електромеханика”

Пластичен пиштол за силикон – Somafix S495

Duo Mebel As – Strumica
niprom

Здравје и убавина

20

Со купон од 150 ден. добивате комплетен третман за мажи: фризура и брада

”Tренд-1” ФРИЗЕРСКИ САЛОН

Со купон од 299 ден. добивате комплетна фризерска услуга: стрижење + фенирање + третман на коса

Фризерско-козметички салон ”ТИНА СТИЛ”

Со купон од 350 ден. добивате маникир третман – гел на природни нокти

Фризерско-козметички салон ”ТИНА СТИЛ ”

Со купон од 699 ден. добивате 46% попуст на надградба на нокти со наливен гел

Фризерско-козметички салон ” ТИНА СТИЛ”

Со купон од 350 ден. добивате општ лекарски преглед + ЕКГ + проверка на шекер

П.З.У ”Aнабела-Медика”
15

Со купон од 450 ден. добивате лекарско уверение

П.З.У  ”Анабела-Медика”

Со купон од 990 ден. добивате специјалистичка дерматолошка услуга: третман на акни и лузни од акни

Дерматолошка, eстетско-корективна ординација “ПРИМАДЕРМА”

Со купон од 4990 ден. добивате професионална стоматолошка услуга: преглед + чистење на меки наслаги + белење на заби

Стоматолошка ординација “Др.Жан”

Фен за коса

Фен за коса – Philips HP8230

”Електромеханика”

Фен за коса – Fuego HD-831

”Електромеханика”

Фен за коса – Fuego HD-862

”Електромеханика”

Фен за коса – Gorenje HD122B

”Електромеханика”

Фен – Fuego

”БауМаркет”